Mida teeb keeletoimetaja?

Keeletoimetaja on nagu intellektuaalne koristaja – ta korrastab teiste mõtteid ja ideid ning seisab hea trükise keelelise ja vormilise korrektsuse eest. Samas on keeletoimetaja natukene ka nagu mainekujundaja. Tema töövahendid on sõnastuse ja stilistika, millega saab luua meeleolu, anda tooni ja mõjutada otsuseid.

Keeletoimetaja loeb su teksti värske pilguga, silub konarused ja parandab loogikavead. Ta hoolitseb selle eest, et tekst oleks ladus, üheselt mõistetav ning häälestaks lugejat positiivselt. Loogiliselt üles ehitatud ja korrektne tekst sisendab usaldust autori vastu!

Keeletoimetus.ee keeletoimetajad toimetavad tekste, loevad korrektuuri, korraldavad tõlketööd ja aitavad ka tekste koostada. Meie teeme tööd, mis on meie kirg, ning teil pole vaja muretseda: toimetatud tekst esindab teid väärikalt.

Sinu tekstidega töötavad:

Anu Rooseniit
anu.rooseniit@keeletoimetus.ee
Kogenud keeletoimetaja alates aastast 2001

Anu Vane
anu.vane@keeletoimetus.ee
Turundusspetsialist ja sisulooja; keeletoimetaja aastast 2002